top of page
Kolleger, der går over planer

Konsulentydelser

Vores forretningskonsulenter og systemarkitekter har mange års erfaring med rådgivning og optimering af virksomheders forretningsprocesser.

 

Vi tilbyder analyse og implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette uanset hvilket økonomisystem I kører i dag.

For os er det vigtigt med åbenhed, ordentlighed og gode relationer i samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere.

Med vores forretningsforståelse og engagement sikrer vi, at I fra start til slut får topkvalificeret hjælp med implementering af jeres Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning.

Vores forretningskonsulenter kan også hjælpe jer med daglige problemstillinger og support. Vi er jeres sparringspartnere, for os er det vigtigt at yde vores kunder den bedst mulige rådgivning.

Vi kan formidle forandringsprocesser, så I nemt kan ændre processer og forretningsgange, som sparer jer tid og penge i længden.

På baggrund af de mange kundeopgaver, som vores forretnings- og systemarkitekter har løst igennem årtier, har vi den rette forståelse for de udfordringer, som jeres forretning kan stå overfor.

Køb et klippekort og book jeres forretnings- eller systemarkitekt til at løse opgaver. Vi trækker den forbrugte tid fra klippekortet.

bottom of page