top of page
Bunker af papir

Document Capture

 

Løft automatiseret fakturering til næste niveau ved at håndtere PDF- samt PEPPOL og XML-baserede leverandørfakturaer, direkte i Microsoft Dynamics Business Central.

 

Automatisk datagenkendelse – uanset format

Med Document Capture kan du automatisere hvert trin i den daglige fakturabehandling, fra modtagelse og registrering af dokumenterne til efterfølgende fremskafning i forbindelse med revision og rapportering.

Løsningen supporterer som standard en lang række dokumentformater, PDF-formater og elektroniske formater som de største XML-baserede fakturaformater i Europa, hvilket giver en komplet løsning til at kommunikere effektivt og problemfrit med dine leverandører verden over.

PDF- filer bliver automatisk downloadet fra foruddefinerede e-mailadresser. Indbygget intelligent OCR-teknologi læser indholdet og organiserer dokumenter i de korrekte workflows i forbindelse med godkendelse og arkivering. Alt dette foregår uden brugerinvolvering, så du sparer både tid og besvær ved manuel registrering.

Akkurat som med PDF-dokumenter downloades PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk fra foruddefinerede e-mailadresser, eller fra et bibliotek på en filserver. Alle data overføres fra den indlæste fil til de korrekte felter i Business Central. I forhold til PDF-dokumenter leverer OIOUBL, OIOXML, PEPPOL og andre XML-formater en uovertruffen nøjagtighed og detaljeringsgrad for alle data.

Nemt tilgængelige dokumenter

Det digitale arkiv i denne løsning gør det nemt at få adgang til de registrerede dokumenter fra relevante steder i Business Central. Du kan åbne PDF-fakturaen fra det bogførte fakturakort eller fra finansposterne.

Funktioner og fordele ved Document Capture

  • Effektiv behandling og registrering af dokumenter

  • Eliminer manuel registrering og håndtering af dokumenter

  • Nem og hurtig søgning efter arkiverede dokumenter

  • Geografisk uafhængighed – eksterne medarbejdere kan også se dokumenter

  • Større sikkerhed og minimering af fejl

 

Når du bruger Document Capture, vælger du de moduler, som er nyttige for dig. Du begynder altid med Essential-modulet og tilføjer så yderligere moduler efter behov.

Essential-modulet indeholder de grundlæggende funktioner i Document Capture og giver dig mulighed for at behandle købsfakturaer og kreditnotaer med det samme.

bottom of page