top of page
forretningskvinde

Payment Management

Sikre stor datakvalitet og et højt sikkerhedsniveau gennem hele betalingsprocessen uanset antallet af leverandører og banker.

Administrationen af betalinger kan ende med at blive en kostbar affære for din virksomhed, fordi betalingen af leverandører ofte kan medføre unødvendige omkostninger såsom betalingsgebyrer som følge af for sen betaling, tidsforbrug i forbindelse med korrigering af fejl, mistede betalingsrabatter og ressourceforbrug ved import og eksport af filer til og fra banken. Ressourcer, der i stedet kunne være brugt på at styrke og udvikle virksomheden.

Når du bruger Payment Management, får du et mere stabilt betalingsflow, fordi betalingsoplysningerne kan genereres og valideres gennem hele betalingsprocessen. Når du bruger udvidelsen, konfigureres der automatisk en lang række betalingsmetoder og definitioner af betalingsidentifikationer.

Når du bruger modulet til direkte kommunikation, overføres alle betalinger, statusfiler og kontoudtog automatisk og sikkert til og fra banken. Det hæver sikkerhedsniveauet, og du undgår at skulle bruge ressourcer på at eksportere og importere filer til og fra banken.

Funktioner og fordele:

  • Direkte kommunikation med banken.

  • Fuld integration med en lang række bankformater.

  • Hjælp til oprettelse af bankkonti og information om betaling af leverandører.

  • Avanceret konfiguration af betalingsjournaler.

  • Betalinger til flere banker via én betalingsjournal.

bottom of page