top of page

MobilePay Invoice

 

Med denne løsning har det aldrig været lettere for dine kunder at betale fakturaer. Start allerede i dag med at øge din likviditet og reducere tiden du bruger på tidskrævende opfølgning på fakturaer.

Enkel betalingsproces via Mobilepay

Vil du gerne øge likviditeten og hjælpe dine kunder med at betale inden forfaldsdagen?

 

Og vil du gerne spare penge og samtidig fjerne risikoen for fejl på samme tid?

Denne løsning gør det muligt for dig at fakturere dine kunder direkte via kundens MobilePay app fra din Microsoft Dynamics 365. 

Håndtering af fakturaer kan være en tidskrævende proces for både dig og dine kunder. I en travl hverdag har du måske ikke den fornødne tid til at bekræfte oplysninger, og vanskelige betalingsprocesser for dine kunder kan resultere i at betalinger kommer efter forfaldne dage eller med forkerte oplysninger - hvilket blot resulterer i ekstra arbejde for dig.

 

Betal med et enkelt swipe 

Når din faktura er bogført vil fakturaen blive afsendt direkte til kunden, hvorefter fakturaen vil fremgå af kundens MobilePay app. Kunden kan herefter betale fakturaen med et enkelt swipe fra sin mobiltelefon. Denne betalingsproces gør det ikke kun muligt for dig at opkræve betalinger fra dine kunder, den sikrer også at kunderne hurtigt og enkelt kan betale sine regninger, så du får dine betalinger rettidigt.

Du vil kunne følge dine kunders betalinger trin for trin, så du kan reagere, hvis en betaling afvises eller forfaldsdatoen overskrides. Den tid du bruger på administration reduceres i takt med at mange flere af dine kunder betaler til tiden uden at foretage manuelle indtastninger - hvilket giver dig korrekte poster.

Prisen pr. transaktion er en af ​​de laveste på markedet, og dine kunder kan betale med det samme blot med et enkelt swipe.

Funktioner og fordele ved at bruge denne app

  • Enkel at bruge for både dig og dine kunder

  • Lad dine kunder betale fakturaer via telefonen med et enkelt swipe

  • Lav pris per transaktion, og app’en er gratis at installere

  • Alle data i Microsoft Dynamics 365 Business Central bliver automatisk opdaterede

bottom of page