top of page
Kam1
MS PC logo.PNG
Lejer du NAV eller Business Central?

Hvis I lejer jeres NAV eller Business Central og jeres løsning er hosted ”lokalt”, så kan der være mange penge at spare på jeres licens de næste 3 år.

Microsoft ønsker at hjælpe kunder med at komme i ”skyen” så alle brugere kan høste de mange fordele der ligger her.

 

Microsoft tilbyder en rabat på de vejledende licenspriser ved at overgå til en Business Central licensmodel. En almindelig bruger vil ligge på ca. kr. 270,-/md. de næste 3 år og herefter vil de normale priser på kr. 440,- være gældende.

 

Det betyder ikke at I skal opgradere jeres nuværende NAV eller BC her og nu, for at kunne udnytte tilbuddet, det kan ske når det passer jer i løbet af de næste 3 år.

Der kan dog ligge yderligere besparelser i jeres daglige drift når I flytter til Business Central i Microsofts sky.

 

Kontakt os på maho@nubiz.dk eller ring på 2937 0875 og hør om jeres muligheder og hvad det kan betyde for jer at komme på Business Central.

Kam2
Onprem to cloud.PNG
Har du et opdaterings-abonnement på C5 ?

Hvis I har et abonnement i dag på jeres C5 licens så kan vi hjælpe med en stor rabat på jeres licens, hvis I ønsker at komme på en Business Central løsning fra Microsoft.

Microsoft ønsker at hjælpe kunder med at komme i ”skyen” så alle brugere kan høste de mange fordele der ligger her.

Microsoft tilbyder en 40% rabat på Business Central licensen hvis I ”bytter” jeres C5

opdateringsabonnement. Det betyder ikke at I skal opgradere jeres nuværende C5 her og nu for at kunne udnytte tilbuddet, det kan ske når det passer jer i løbet af de næste 3 år.

Der kan ligge yderligere besparelser i jeres daglige drift i det øjeblik I kommer på Business Central og flytter i Microsoft skyen.

 

Ring på 2937 0875 eller skriv til salg@nubiz.dk og hør om jeres muligheder for at få en billigere hverdag.

Kam3
bottom of page